Uitgetest: Num Noms maakt ‘spelen met eten’ leuk!

Num Noms zijn een mix van schattigheid en een snuifje verrassing. Meng een Num en een Nom om je eigen smaakmengsel te maken. Zoveel grappige combinaties zijn het perfecte recept voor ondeugende streken. Num Noms™ zijn de schattigste minigerechten! En ze ruiken ZO heerlijk! Pak een explosie aan schattige ‘hapjes’ uit! Ze zijn heerlijk schattig, maar eet ze niet op!

NUM NOMS SHIMMER PLAYSET

67d20faa-7eb7-45ef-ab28-218b254c7cf6.jpg
Laat je Num Noms schitteren met de personages uit de nieuwe, speciale editie met de Num Noms Shimmer Playset! Glazuur je Num Noms en stop ze dan in het glansstation. Draai ze in het rond en zie hoe je Num Nom gaat stralen! Deze Num Noms Shimmer Playset bevat alles wat je nodig hebt om je Num Noms van glitter en glans te voorzien.
De set bevat twee speciale Noms, glazuur, glitters, tang en een trechter. Ga aan de slag en verzamel ze allemaal!

NUM NOMS SNACKABLES SILLY SHAKES MAKER 

7b130ac9-d87b-446b-b183-01a468dae0b5.jpg
Maak en serveer je eigen Silly Shakes-slijm met de Num Noms Snackables Speelset met Silly Shakes Maker. Kies je ‘smaken’ en toppings, stop alles in de mixer en bewaar het eindproduct in schattige kleine Silly Shakes-bekertjes. Mix en match smaken en lagen om heel veel grappige creaties te maken. Je kunt ook het slijm van je Silly Shakes-collectie gebruiken voor nog meer plezier.

De Num Noms Snackables Silly Shakes Maker heeft alles wat je nodig hebt om je eigen SIlly Shakes-slijm met een geurtje te maken en serveren, inclusief drie verzamelbare mini Snackables-bekertjes, 1 ‘gelei’-slijm, twee geurtjes, twee soorten glitters en een speciale Num Nom.

Wat vindt Aya er van?
Voor jullie testte Aya het speelgoed graag uit. We maakten slijm en meer of dat heeft ze eigenlijk niet nodig. Ze heeft er heel intens mee gespeeld. Slijm is heel erg populair bij haar (en haar vriendinnen). Dit is het soort speelgoed dat Aya heel leuk vind. Kleine spullen waar ze veel mee kan prutsen.
Wat vindt mama er van?
Prijs-kwaliteit vind ik deze speelsets oké. Verder is het gebruiksvriendelijk, ook voor kleinere kindjes mits hulp van de ouders. Het slijm was helaas snel uitgedroogd, en er was niet zo veel slijm voorradig. Gelukkig kan je wel altijd zelf slijm bijmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *