TOYS // Carte Creatures

Breek de krat open om je nieuwe beestvriendje uit te pakken. Trek aan zijn tong voor monsterlijk grappige én vieze geluiden. Neem zinnetjes op en speel ze af met je Crate Creatures!™

Er zijn vier verschillende monsters verkrijgbaar: Blizz, Pudge, Sizzle en Snort Hog. Elk mosnter wordt geleverd in een eigen krat, uitgerust met een koevoet om het beest los te breken! Trek aan hun tong om de monsters te laten trillen en vieze en grappige geluiden te laten maken. Houd ze ondersteboven of kantel ze voor unieke monstergeluiden. Elk monster heeft een unieke eigenschap die jij kunt besturen! Er is uniek voer voor elk monster, dus geef ze te eten en hoor hoe ze kauwgeluiden maken! Stop je monster terug in zijn krat en laat hem steeds opnieuw losbreken. 

    • Specificaties:

Trek aan zijn tong om je monster te laten trillen, grappige geluiden te laten maken en naar zijn gloeiende ogen in de verpakking te kijken.Gebruik de koevoet om het slot open te breken, evenals de krat van je monster.De bewegingssensor in het monster reageert als je hem ondersteboven houdt, kantelt of op zijn rug legt.Neem je stem op, dan speelt je monster je bericht af met een monsterstem.Elk monster wordt geleverd met 45+ monstergeluiden.Elk monster wordt geleverd met favoriet voer, waarmee je kauwgeluiden ontgrendelt als je het in hun mond stopt.De unieke monsterfuncties zorgen ervoor dat elk figuurtje grappige acties kan uitvoeren.Inclusief monster, voeraccessoire, slot en ketting, koevoet en herbruikbare krat om je monster in op te bergen.

Mijn kinderen kregen elk een Crate Creature en vinden het geweldig speelgoed. Sinds het moment dat we de doos open deden heeft mijn zoontje elk mogelijk moment ermee gespeeld. Dat zijn monster stille, of soms hele luide scheetjes laat vindt hij natuurlijk geweldig.

Wat vind mama ervan?

Ik persoonlijk vind dit van de leukere speelgoedjes dat de kinderen al hebben. Ze spelen er heel vaak mee en liggen vaak gewoon plat van het lachen ermee. Prijs kwaliteit is het zeker waard.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *