SHOPLOG // Beautyproducten uit de Action.

Ik ga nog steeds heel graag naar de Action. Buiten de nodige zaken koop ik er ook wat extra’s. Vorige week ging ik nog eens enkele beauty artikelen aankopen. Er was heel wat nieuws in hun gamma en ik wil dat dan natuurlijk ook getest hebben.

Van het merk Meeki kocht ik 2 Metal Detector Glitter lipsticks. De inhoud bevat een vloeibare lipstick met metallic finish en glitters voor extra glans. Ik kocht nummer 364 en 373.

Ook kocht ik het Max&More True You concealing palette. Ik had nog geen concealer palette omdat ik het tot nu toe nog nooit gebruikte. Met dit budget palette kan ik alvast uittesten zonder veel geld kwijt te zijn.

Van Max&More kocht ik een Gel Eye Liner. Ik hou het meest van liquid eyeliner maar zo’n gel heeft ook wel wat.

Verpakking spreekt mij enorm aan en ik kocht ok de Studio Savon Fleur D’Oranger douche gel enhandzeep. De verpakking is simpel maar mooi en beide producten ruiken overheerlijk! Ik droom meteen weg naar warmere oorden bij het ruiken van de producten.

Als laatste kocht ik een Multi-Function Facial Brush. Hij heeft ontelbare haartjes en is super zacht. Meestal reinig ik mijn gezicht met cotton pads of mijn handen maar ik wou eens iets anders gebruiken. De borstel heeft 2 kanten. Aan de ene kant de ontelbare zachte haartjes, de andere kant bestaat uit rubberen haartjes.

Xoxo

Charlene

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *