Review Tangled2Smooth-Remington + give-away!

Vandaag review ik voor jullie de gloednieuwe Tangled2Smooth elektrische borstel van Remington. De borstel belooft pijnloos de haren te ontwarren en Aya is daar de ideale proefpersoon voor.

De Tangled 2 Smooth heeft een borstelkop met zachte haren die tijdens het borstelen heen en weer beweegt en zo ontwar je op een zachte manier alle knopen en klitten in je haar. Je hoeft niet te trekken en de hoofdhuid wordt beschermd tegen ruwe borstelstreken.

De Tangled2Smooth elektrische borstel is even gemakkelijk in gebruik als een gewone haarborstel. De borstel is snoerloos en kan gebruikt worden op zowel nat, vochtig als droog haar en is geschikt voor elk type haar. Hij is voorzien van een beschermhoes zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen.

Mijn ervaring

De borstel werkt exact zoals beschreven. Ik testte hem eerst bij mezelf uit. Ik heb met opzet mijn haren een dag niet gekamd om te voelen hoe de Tangled2Smooth werkt. Hij ontwarde echt in no-time mijn haar en het was inderdaad volledig pijnloos! Ik testte hem bij Aya en ook zij voelde er niets van. De borstel maakt een hetzelfde geluid als een elektrische tandenborstel en is dus zeker niet storend. Wij zijn fan.

Omdat wij er zo blij mee zijn mogen wij eentje weggeven! Reageer onder dit boogbericht en volg Remington BENELUX op Facebook of Instagram! Winnaars worden bekend gemaakt op 10/06. Enkel voor BE/NL. GOOD LUCK!

xoxo
Charlene

10 reacties

  1. Oh, na net weer meer dan een half uur in de douche te staan met Lise ik de hoop alle knopen uit haar te krijgen (liters conditioner gaan er hier elke week door), lijkt dit me de ideale wedstrijd.
    Wij doen dus heel graag mee!

  2. Lijkt me fantastisch om het ochtendritueel met de dochter iets vlotter te laten verlopen! Zeker welkom hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *