Nuxe- Ma collection beauté

Onlangs kreeg ik van Optiphar een setje Nuxe- Ma collection beauté travel size toegestuurd. De pochette bevat een gezichts reinigingsgel, lichaamscrème, hand-en nagelcrème, doucheolie en de iconische Huile Prodigieuse in travel size, een klein formaat dus.

Ik denk dat de meesten onder mijn volgers het merk Nuxe reeds kent. De Huile Prodigieuse is zeer gekend en gebruik ik reeds geruime tijd. Ik was dus heel belangrijk of ik ook van de andere producten even tevreden ben.

Bij het openen van het tasje ruik je meteen de heerlijke geur. De geur blijft ook lang nazinderen en ik vind dat helemaal niet erg, integendeel zelfs.

Reinigingsgel

Om te beginnen testte ik de reinigingsgel uit. Na een dagje make-up haalde ik er in no-time mijn make-up vanaf. Het product heet ‘Rêve de miel’ en ruikt overheerlijk. Een luxueuze geur en product die ik meteen in fullsize zou aankopen.

Hand-en nagelcrème

Ik ben zelf een nagelbijter en een beetje extra verzorging kon dus geen kwaad. Ook dit productie heet ‘Rêve de miel’ en ben ik zeer tevreden van. Mijn handen voelden super zacht aan na gebruik en absoluut niet plakkerig. Iets wat ik vaak bij goedkopere merken toch wel merk. Mijn handen voelen gehydrateerd aan. De crème belooft te herstellen, voeden en beschermen.

Huile Prodigieuse

De bekendste van de hoop. De Huile Prodigieuse bestaat ondertussen al meer dan 25 jaar. De formule is voor 98% van natuurlijke oorsprong, werd verrijkt met vitamine E, bevat geen siliconen, geen parabenen en ook helemaal geen minerale olie. De Huile Prodigieuse heeft wel een hoge concentratie van 6 kostbare oliën: macadamia, hazelnoot, bernagie, zoete amandel, camelia en sint-janskruid. Het product dankt zijn zachte, übervrouwelijke parfum aan o.a. vanille, amber oranjebloesem en de subtielste toets cederhout. Doordat het product geen minerale olie bevat is het eigenlijk een droge ‘olie’. Je kan het zowel voor de huid als het haar gebruiken.

Lichaamscrème 

De lichaamscrème is anti oxidant en anti stress. Kan dus nooit kwaad om deze eens uit te testen. Ik gebruikte hem vooral op mijn benen omdat die nogal snel droog zijn en instant zijn de droge plekjes weg.

Doucheolie

1 woord: HEMELS! Ik gebruikte deze redelijk snel op net omdat ie zo lekker ruikt! Terwijl ik onder de douche sta heb ik het gevoel dat ik in een luxueuze parfumerie sta.

De travelsize pochette koop je momenteel met korting in korting via deze link. Ik zou de pochette meteen opnieuw aankopen, ideaal om mee te nemen op vakantie! Ga je niet op reis? Dan is het perfect om eens kennis te maken met de producten van Nuxe.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *