Nog meer slijm: Glam Goo!

Maak slijm Fasionable met Glam Goo!
Knutsel met slijm en versier het, en berg het vervolgens op in je coole modeaccessoires! Maak en draag prachtig slijm met Glam Goo!

Begin met fluweelslijm (gemaakt met liefde), meng het met je favoriete slijmdecoraties (wat dacht je van Unicorn Tears of Cloud Crunch?) en je slijm is klaar. Speel ermee om helemaal zen te worden of neem je slijm mee in je outfit! Vul je accessoires met het perfecte slijm om elke dag bij je outfit te passen. Pas je armband met strik en sleutelhanger met konijntje aan met je favoriete slijm!

Naast Glam Goo deluxe, confetti en fantasie pakket lanceert MGA dit najaar het MEGA Pakket! Dit nieuwe pakket bevat nóg meer accessoires, en past helemaal bij de trend slijm en doe-het-zelf.
Het MEGA Pakket bevat drie grote containers Glam Goo, twee doorzichtig en één fluffy slime. Verder vind je in het pakket een makeup borstel, glowstick ketting, twee roze ringen en een hart ketting. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om jouw slijm helemaal te personaliseren met zeven verschillende glitter decoraties, drie kleuren en twee geuren! Mix je slijm met de bijgeleverde lepel en draag je eigen gemaakte slijm!

Review
Het slijm is heel erg loperig en plakt, ik vreesde eerst even dat het niet ging lukken. Eenmaal Aya het kleur, glitter en geur toevoegde aan het slijm en begon te kneden werd de slijm meteen een pak vaster. De accessoires zijn echt geweldig. Er zijn kettingen waar je je slijm in kan dragen, eentje heeft zelf een lichtje. Het slijm is niet zo gemakkelijk om in de kettingen te steken, dus een beetje hulp van mama was daar wel nodig. Ook de ringen zijn een super hit hier. Zonder haar juwelen komt Aya de laatste dagen niet meer buiten. Ze heeft er een hele voormiddag intens mee gespeeld en ook haar broer vond het heel erg leuk om de glitter en kleurtjes toe te voegen. Glam Goo mag gerust op het lijstje ‘favoriete speelgoed van 2018’ geplaatst worden als je het mij vraagt!

Adviesprijs: €59,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *