Kneipp Douche foam Silky Secret

Dat ikzelf én de kids helemaal gek zijn van douchefoam is geen geheim meer. Ook Kneipp staat in mijn top 5 favoriete beautyproducten. Hun shampoo’s, badolie’s, … ik ben keer op keer tevreden over hun producten.

Nieuw op de markt is de douchefaam Silky Secret. De foam heeft een heerlijke zachte geur en bevat natuurlijke voedende melkprodeïnen en verzorgend zijdeboombloesemextract. De geurlijn Silky Secret is in korte tijd favoriet voor veel vrouwen geworden en eens je ze zelf getest hebt zal je ook weten waarom.

Voordelen:

  • natuurlijke verzorgende werkstoffen
  • zonder paraffine, siliconen enminerale oliën
  • zijdezache verzorging
  • geschikt voor alle huidtypen
  • luxe en zachte geur

Zijdebloombloesem en melkproteïnen

IN China worden de bast en bloemen van de zijdeboom al eeuwenlang in de traditionele geneeswijze gebruikt. Tegenwoordig wordt zijdeboombloesem gebruikt in verzorgingsproducten vanwege de heerlijke geur en de ondersteuning van de elasticiteit van de huid. Ook de melkproteïnen uit de Kneipp Douche forma Silky Secret dragen bij aan een zachtere huid (denk maar aan Cleopatra!). De eiwitten in melk werken namelijk hydraterend en kalmerend.

Natuurlijk genieten

De Kneipp Silky Secret verzorgingsproducten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten. De producten bevatten naast melkproteInen en zijdeboombloesem ook huidverzorgende plantenolie die heilzaam werken, diep verzorgen en zorgen voor een stralende teint. Deze oliën versterken de huidbarrière en verminderen vochtverlies van de diepere huidlagen.

Review

Wij zijn opnieuw heel tevreden van de douchefoam. Mijn huid voelt zacht en proper aan én het is een pak leuker om je te wassen met de forma.
Ook de badcrème is een musthave in jouw badkamer. Mijn dochter heeft (helaas) een zeer atopische huid en vaak eczeem. Van zodra ik de opstoot zie opkomen geef ik haar een badje met de badcrème en verzacht het voor haar. De huid voelt echt zijdezacht aan na haar badje én ze ruikt nog eens zo lekker.

Beschikbaar in de drogisterij en de adviesprijzen zijn:
Knijp Silky Secret douche foam €7,99 (200m).
Kneipp Crème douche Silky Secret: €5,99
Kneipp body lotion Silky Secret: €9,49
Kneipp body lotion Spray Silky Secret (binnenkort verwacht) €9,99
Kneipp body cème Silky Secret: €9,99
Kneipp badcrème Silky Secret: €9,49

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *