Het verjaardagsfeest!

Aya werd op 1 september 9 jaar. Een bijna tiener in huis en daar hoort een feestje bij. Ze nodigde 12 vriendjes uit voor een slaapfeestje bij ons thuis. Ik bereidde me voor op chaos alom en dat was ook wat we kregen. Het was een heel leuk feestje, mijn woonkamer lag bezaaid met pre-tieners!

We lieten enkele uitnodigingen maken bij Tadaaz, een lokaal bedrijf waar ik eerder al mee samenwerkte en zeer tevreden over ben.

Ik hield het qua decoratie miniem. Onze woonkamer lijkt op een jungle omwille van al onze plantjes en dus werd het thema ‘botanical’.
De tafel versierde ik sober, met enkele placemats en snacks. Ook een gouden folieballon werd ter decoratie voorzien. Die zijn de laatste jaren enorm populair en op geen enkel feest meer weg te denken!

Verder waren er ballonnen en vooral, heel veel ruimte gemaakt om 13 kinderen in de woonkamer te kunnen laten kamperen.

Het botanical thema zou niet compleet zijn zonder enkele bijpassende gadgets. Ik koos voor een bohemian bloempotwikkel.

Ook de uitnodiging was volledig in bijpassend thema.

Ik werkte al meerdere malen samen met Tadaaz en ben altijd heel tevreden over hun service, communicatie en producten. Je kan alles zo personaliseren hoe je zelf maar wilt. Je kan er natuurlijk ook geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, kerstkaarten,… bestellen!

xoxo
Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *