Halloween griezelen in Walibi.

Afgelopen weekend trok ik erop uit naar Walibi. Halloween is niet echt iets die wij vieren, maar het griezelen is gewoon super leuk. De sfeer die er hangt, het versierde park en de vele spookhuizen zijn toch een enorme trekpleister bleek.
Wij kwamen aan in de namiddag, rond 13.30u. We waren namelijk niet gehaast, het park was toch open tot 22u. Griezelen in de donker is trouwens nog veel leuker dan op klaarlichte dag.

Het grootste Halloween event van België.
Met 9 spookhuizen, 6 score zones, 4 shows en 9 nocturnes ben je er dus zeker een dagje zoet. Wij bezochten enkel de meest scary spookhuizen en ik beloof het u. Ge doet het bijna in uw broek.
Het eerste spookhuis die wij deden was Nagulai. De rij was enorm lang, maar wij hadden RIP Passes, waarmee je niet hoeft aan te schuiven en toegang krijgt tot de spookhuizen. Deze is zeker een aanrader, want het kan er erg druk zijn!
Daarna gingen we naar Bloc H. Deze was voor mij iets enger dan Nagulai. De figuranten waren gemener (het zijn dan ook politieagenten en gedetermineerden), ze zagen er nog griezeliger uit en maakten énorm veel lawaai.
Als laatste spookhuis bezochten we Qarantine. Daar ga je in een besmette zone. Eerst ga je door een pikdonker stuk waar je plots iemand zachtjes over je hoofd voelt wrijven. Panic attack verzekerd!

Aaron Crow/Mystica
Jullie kennen hem vast en zeker, Aaron Crow, die meedeed aan America’s got talent. We waren goed op tijd en stonden helemaal vooraan in de rij. Ons wachten werd beloond want we werden helemaal vooraan gezet. Niemand die voor ons zat en we zagen Aaron van heel dichtbij. De show was geweldig goed. Aaron verlegt zijn grenzen en maakt alles zo gemakkelijk lijken. Onze ‘ereplaatsjes’ vooraan leverden voor ons een plaatsje op het podium. We werden uit het publiek gehaald en mochten deelnemen aan de show. Aaron schoot een appel van mijn hoofd met pijl en boog. Gelukkig besefte ik niet al te goed wat er stond te gebeuren en dacht ik niet aan ‘wat als dit misloopt’. Het was een topervaring om daar op het podium te mogen staan!


Persoonlijk zou ik het park afraden voor kleine en/of gevoelige kindjes. De figuranten zijn echt enorm griezelig en geen enkele moeder wil een ganse nacht opzitten met bange kinderen. Voor tieners, of gewoon volwassenen of kei stoere kleintjes die niet snel schrik hebben is het natuurlijk wel een grote aanrader! Wij gaan volgend jaar zeker terug!

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *