Budgetproof DIY: een dressing op maat.

Aya wou al eventjes een dressing. Meer overzicht, ze kan dan zelf ‘winkeltje’ spelen én het is nog eens mooi ook. Moeder ging volledig mee met het idee en ik zocht het ganse internet af naar een dressing die vooral heel vriendelijk was voor de portemonnee. Ik wou enkele kledingroedes en 1 plank, een simpel geheel dus. Ik vond op Pinterest een heel leuk idee en baseerde de dressing daarop.

De bovenste plank is een gerecycleerde plank van bij mijn zus op zolder. De plank werd volledig op maat gezaagd en kreeg dezelfde kleur als de muur zodat het één geheel werd en niet te druk (vooral omdat Aya veel kleur heeft in haar kledij en het anders teveel kleurverschil maakte).

Ik koos voor 3 kledingroedes op redelijke hoogte zodat de dressing ook later nog bruikbaar is eens Aya groter is. Het witte kastje is gerecycleerd. Naast de dressing werd er een grote spiegel aan de muur bevestigd. Ook zorgde ik er voor dat alle kapstokken dezelfde zijn, zodat de kledij allemaal op dezelfde hoogte hangt, ook dit weer om het overzichtelijk te houden.

Voor de dressing te maken hebben we gebruik gemaakt van de BLACK+DECKER powertools. De kostprijs van de dressing bedraagt €45. Ik ben er zelf heel erg tevreden mee en wil dit nu in mijn eigen kamer ook maken. We hebben meer overzicht tussen de kledij en Aya doet veel sneller iets aan wat anders al een hele poos in de kast hangt. Missie geslaagd!

xoxo

Charlene

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *