Brugge // Ontplooi je talenten tijdens het Shiny Kids Talentenkamp

De vakantie staat nu letterlijk om de hoek en dat betekend fun, plezier, misschien wel reizen, maar helaas ook gepaste opvang vinden voor je koters.

Tijdens de vakantie gaan mijn kinderen opnieuw een weekje op dagkamp. Beeldend kunstenares Botagoz Nova van Bruges Creative en Kathy Metdenancxt van Kiyashi (kindercoaching, Kindermeditatie en rustgevende workshops) sloegen de handen in elkaar en organiseren het Shiny Kids Talentenkamp. Op het kamp zullen kinderen leren mediteren, hun eigen talenten ontdekken (en geloof me, we hebben meer talenten dan we denken!) en gaan ze creatieve werken maken.

Laat je creativiteit de vrije loop en schilder je uitzicht.

De kampen gaan door in familiale sfeer. Beide dames hebben zelf kinderen of werken al enige tijd met kinderen en het is een kleinschalig kamp. Met een maximum van 20 deelnemers per kamp ben je zeken van een plekje waar jouw kind de nodige aandacht krijgt.

Bepaal samen met Kathy je eigen talent.

Het Shiny Kids Talentenkamp gaat door in hartje Brugge. Op de locatie is de mogelijkheid er om zowel binnen als buiten te vertoeven.

Op de achtergrond zie je het zaaltje in de Violierstraat 7, 8000 Brugge.

De kampen gaan door tijdens de laatste twee weken van augutsus. Van 19-23 augustus kunnen de kinderen van 6-9 jaar deelnemen en van 26-30 augustus zijn de kinderen van 10-12 jaar welkom. Zoek jij ook nog naar een leuk kinderkamp waar inclusiviteit, creativiteit, kleinschaligheid en een familiale sfeer centraal staan. Mail dan even naar kiyashiforkids@gmail.com en reserveer jouw plaatsje.

xoxo
Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *