bagage essentials: met deze musthaves kan jouw citytrip niet meer stuk.

Citytrippen, we doen het allemaal graag. Eventjes er tussenuit, de batterijen weer volledig opladen. Een citytrip hoeft voor mij niet ver te zijn, ons binnen-en buurland(en) hebben zoveel mooie plaatsen dat deze by far mijn favorieten zijn. Om jullie wat minder inpakstress te geven wil ik jullie enkele items tonen die ik helemaal niet meer kan missen.

Weekendtas
Deze weekendtas van Lidl vind ik zo handig. Als je de tas open doet kan je hem ophangen en heb je meteen ook een ‘kast’. Zo hoef je niet volledig te unpacken in je hotelkamer en kan je leven uit je valies. Er past redelijk veel in, de tas ging mee naar Parijs en zowel mijn kledij als die van mijn zoontje zat er in.

Rugzak
Ik heb een zwak voor leuke rugzakken. Zowel voor de kids als voor mezelf zou ik er veel te veel kopen. Deze tas van Hedgren is zo veilig dat je hem wel moet hebben. Er zit een klein zakje vooraan, maar via de achterkant krijg je toegang tot de volledige opbergruimte. Zo hoef je geen schrik te hebben dat iemand stiekem je tas open ritst en je spullen steelt; Een echte musthave voor in drukke steden.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *