Zelf je kaartjes maken.

Onlangs ontdekte ik de webshop van Kaartje2go. Daar kan je allerlei kaarten ontwerpen. Ontelbare designs, gelegenheden, kleuren en patronen. Ik koos om enkele originele verjaardagsuitnodigingen te maken, voor de aanstaande verjaardagsfeesten. Ook al zijn ze nog ver af, ik bestelde ineens voor zowel de dochter als voor de zoon.

Uitnodigingen maken was nooit zo eenvoudig. Je kiest de categorie en klikt zo eenvoudig verder. Wil je liever kaartjes met foto maken? Dat kan natuurlijk ook.

Voor Nassim koos ik voor jungle kaarten. Ik bedrukte ze nog niet met datum en plaats omdat deze nog te veraf liggen, maar die kunnen we er eenvoudig zelf bij schrijven. Aya kreeg unicorn kaarten. Nu ze 9 wordt is ze nog net klein genoeg om die unicorns heel erg cool te vinden. Voor de unicorn kaarten koos ik roze enveloppen. De jungle kaarten kregen groen/grijs als enveloppe.

De levering bij Kaartje2go is ontzettend snel. De dag nadien werden de kaarten al geleverd, en ik kon mooi alles opvolgen via de tracking die ik kreeg in de mail. Voor wie van uitstelgedrag houdt natuurlijk een geweldig goeie oplossing.

Beide kaartjes zijn zo ongelofelijk mooi, dat ik er voor elk kindje eentje in hun fotoalbum stak. Nu nog enkele maanden wachten en dan mogen ze eindelijk de deur uit. Ik krijg haast als zin om te feesten!

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *