Zeeman shoplog, vrolijke items voor hippe meiden.

Mijn beide kinderen zijn het afgelopen jaar gegroeid als kool. Doordat het nu lente is maakte ik de kleerkasten volledig zomerproof en kwam ik tot de vaststelling dat beide kids dringend nieuwe t-shirts, ondergoed en broeken nodig hebben. Voor Aya vond ik alweer heel wat toffe items bij Zeeman. Budgetvriendelijk, goeie kwaliteit én superhip. (Dat laatste zegt ze zelf.)

Ik kocht in de jongerenafdeling (134q164) dit zwart-wit gestreepte bloesje. Voor Aya is het nog ietsje te lang, waardoor het voor haar als een pittig kort jurkje valt. Het wolkentasje is ook van Zeeman en die koos ze zelf (alsof ze nog geen handtassen genoeg heeft). Ik ben er trouwens zelf ook helemaal gek van. Geweldig ding is het.

Het zeemeermin thema is blijkbaar hip, want er waren allerlei leuke items. Ik kocht momenteel enkel de t-shirt, maar volgende maand hoop ik een nieuwe stoplog te plaatsen met minstens evenveel leuke items. Onderstaand t-shirt in fluo roze met zilveren opdruk vind ik geweldig. Het doorzichtig stukje onderaan maakt het net dat ietsje specialer.

Regenbogen, unicorns en flamingo’s, ze blijven hip. Zie je het leuke detail aan de mouwen?

Ook de t-shirt met knipoog was ik meteen stapelgek van. De t-shirt heeft dezelfde mouwen als het voorgaande shirt. Aan het oogje is er lekker veel glitter draad.

Bij het onderlijfje waren er ook bijpassende slipjes of hipsters. In de zomer durven mijn beide kindjes de onderhemdjes gewoon als tanktop te dragen. Ze zijn nu eenmaal te mooi om te verstoppen onder de kledij.

Welk item is jouw favoriet?

xoxo

Charlene

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *