Word jij ook zo happy van Happy Nr 1?

Happy Nr 1

Intense kleuren, vrolijke printjes, dat is Happy Nr 1. Ik leerde het merk niet zo heel lang geleden kennen en meteen verlangde ik naar zonnig weer, blote benen en vrolijke kinderen. Happy Nr 1 wordt sinds de herfst 2017 verkocht. Het is een vrolijke frisse meisjescollectie die maar één ding wil: net zo kleurrijk zijn als alle meisjes die deze kleding dragen.
Uit de huidige collectie koos ik voor 3 jurkjes en zocht ik naar 2 kindjes om samen met Aya op de foto te gaan. Aya maakt heel graag foto’s en als er gezelschap mee is dan komen de meest spontane kinderlijke kiekjes tevoorschijn. Graag toon ik jullie het resultaat van een leuke wandeling door het mooie Brugge.

De jurkjes zijn alle drie van mooie kwalitatieve tricot. De stof is zacht en kleurvast. Ik vind de maten ietsje kleiner vallen, het is aangeraden om een maatje groter aan te kopen dan wat je kindje normaal draagt.

Happy Nr 1 is onderdeel van Zazi brands. Ik blogde al eerder over LavaLava en LoFff, wat ook onderdeel is van Zazi Brands.

Omdat beelden meer spreken dan woorden heb ik voor jullie een hele reeks foto’s. Het was niet gemakkelijk om de mooiste eruit te filteren :).

Van links naar rechts:

Olivia draagt de Checkers dress – white navy en shop je hier.
Aya draagt de Dotty dress – light moral neon en shop je hier.
Britt draagt de Cactus dress- pinks en shop je hier.

Zazi brands heeft op dit moment 414 verkooppunten en deze vind je hier. Alle verkooppunten staan er per merk en regio. Op de website van Lovestation 22 vind je de volledige collectie terug.

xoxo

Charlene

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *