Welcome to Amsterdam!

Afgelopen weekend mochten wij op uitnodiging van BLACK+DECKER naar de huishoudbeurs in Amsterdam. Omdat het voor ons best een eindje rijden is, ging ook mijn zus, mama, dochter en nichtje mee. We planden 3 uurtjes huishoudbeurs in en erna trokken we naar het centrum van de stad. We hadden namelijk alle tijd van de wereld.

Ook vorig jaar was ik op de huishoudbeurs aanwezig. Ik herinner me van toen vooral heel veel nederlanders met trolley’s en dit keer was het niet anders. Mijn dochter en nichtje waren waarschijnlijk wel de enige kinderen, en dat is wel begrijpelijk. Wie neemt nu zijn kind mee naar zo’n drukke beurs haha!

Huishoudbeurs

De huishoudbeurs is hét evenement in de Rai van Amsterdam. Om 11u gaan de deuren open en de menigte stroomt er naar binnen. Niet worden platgelopen en geen trolleys over je tenen krijgen is de boodschap. Onze noorderburen trokken er met lege vrachten heen en kraam na kraam werden die volgeladen. De standen zijn eigenlijk niet enkel beperkt tot het huishouden. Er zijn beautystands, interieur, hebbedingen, dierenvoeding/benodigdheden,… Wat je maar denkt te vinden is er aanwezig en net daardoor is hij zo populair gok ik.

BLACK+DECKER

Ik ontdekte er de steelstofzuigers van BLACK+DECKER. Mijn interesse was vooral in de pet lijn. Die is zoals je vertaalt, dus de stofzuigers die perfect zijn in combinatie met huisdieren. De steelstofzuiger heeft een rubberen onderdeel, waardoor de dierenhaartjes niet blijven plakken in de borstel.

De steelstofzuiger bestaat in 2 varianten, ééntje voor een grotere oppervlakte (die batterij gaat langer mee) en dan een kleinere, lichtere steelstofzuiger die ideaal is voor de kleinere oppervlakten. Ik moet eerlijk zijn, ik mis zo eentje in ons huis. Ik stofzuig zelf heel vaak en telkens die slee achter je trekken doet het mij vaak omzien om eraan te beginnen.

Amsterdam City

Na onze toer op de huishoudbeurs gingen we naar het centrum van Amsterdam. Ik wilde heel graag naar Polaberry, waar er prachtige cakejes en versierde aardbeien op hun menukaart staan met…Belgische chocolade ;).

 Bezochten jullie al de huishoudbeurs en/of Amsterdam?

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *