Weight Watchers: Maand 4.

Maand vier Weight Watchers is aangebroken en het is nog eens dringend tijd voor een update. Hoe het ondertussen gaat met de voeding en de kilo’s ga ik jullie vandaag vertellen.
Ik ben ondertussen 3,5 kilo kwijt. Het gaat dus heel traag en dit komt vooral doordat ik geen tijd neem voor mijn maaltijden. Alles moet snel gaan waardoor ik een patroon ontwikkeld heb waar ik echt heel snel eet. Mijn middagmaal is in nog geen 10 minuten verorberd, waardoor ik al snel iets te veel zou eten. Snel eten is niet oké en dat weet ik maar al te goed. Ik besteed in het weekend echt tijd om lekkere, gezonde tussendoortjes te maken.

Lekker, gemakkelijk en gezond, mijn favoriete lunch deel ik uiteraard graag met jullie.

Een stuk stokbrood (15 cm), belegd met gerookte zalm, mozzarella light en tomaat. Ik werk af met een beetje peper en geen saus. Dat vind ik niet nodig en het bespaart in Smartpoints.

Ben ik nog steeds zo hard gemotiveerd om die enkele kilo’s die er teveel aan zijn kwijt te spelen? Eerlijk, ik wil het vooral heel rustig aan doen. Ik voel me goed in mijn vel en ben tevreden over mijn lichaam. Natuurlijk kan het altijd beter, maar het belangrijkste voor mij is dat ik gezond, fit en energiek ben. En daar is mijn levensstijl dankzij Weight Watchers volledig veranderd. Ik maak bewuste en vooral gezonde keuzes qua voeding.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *