Weight Watchers: het verdict na een weekend vol feesten.

Sinds vorige week ga ik naar de bijeenkomsten met mijn coach Katrien. Ik heb enorm veel aan haar motiverende woorden en telkens wanneer ik buiten kom denk ik meteen ‘I CAN DO IT’!

Afgelopen weekend was het Aya haar verjaardagsfeest (lees: pannenkoeken, chipjes, nootjes). Veel ongezond en weinig gezond. Ik was ruim over mijn dagtotaal en heb van mijn weektotaal punten moeten gebruiken. Zondag heb ik mijn verkooptechnieken bovengehaald en de ganse dag op een rommelmarkt gestaan. De dag begonnen met 3 koffiekoeken en geëindigd met een menu in de McDonalds. Ook weer ruim over mijn dagtotaal. Ik had een beetje schrik voor de weging van gisteren. Als er 100 gram af was ging ik heel tevreden zijn, zolang ik maar niet bijgekomen ben. Al had ik wel een beetje schrik voor dat laatste.

Helaas kon ik de cursus niet volledig bijwonen deze week. Mijn zoon werd dinsdagnacht ziek en hij ging dus mee naar de weging. Al werd hij gedurende de dag al wat beter, oef!

Het verdict:

En nu zijn jullie vast wel heel benieuwd. Hoe heb ik het gedaan? Buiten het weekend heb ik heel goed mijn best gedaan. Ik ontdekte nieuwe receptjes en testte ze meteen ook uit. Onderaan dit bericht deel ik een eenvoudig zero points receptje.
Het resultaat is verbluffend. Ik verloor maar liefs 1,5 kilo op 1 week tijd. Ik verschoot me een ongeluk en kon op de terugweg naar huis de glimlach niet van mijn gezicht afhouden. Dit is voor mij bewijs dat Weight Watchers echt werkt. Hou je je aan je dag-en weektotaal, dan val je af! Die 1,5 kilo die ik verloor is best veel vind ik, het hoeft van jou daarom niet zo snel te gaan. Een halve kilo per week is ook al een hele goeie prestatie. Voor jou klinkt dat misschien niet zoveel, maar een halve kilo per week is maar liefst 25 kilo op een jaar. Neem je tijd, geniet af en toe, maar met mate!

Recept: Omelet met zalm (4 personen)

Ingrediënten:

  • 8 eieren
  • plakjes zalm
  • tijm
  • peper
  • zout

Bereidingsweijze:

Meng alle eiren bij elkaar en voeg de kruiden toe, naar keuze. Verhit de pan en gebruik 1/4 van het eimengsel. Bak dit tot de omelet klaar is. Voeg fijne plakjes zalm toe en plooi de omelet in 2. Werk af met een plakje zalm bovenaan en eventueel wat tijm. Doe hetzelfde voor de volgende 3 omeletten.
Smakelijk!

xoxo

Charlene

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *