Weight Watchers: het feesten is voorbij.

September was voor ons een maand vol feesten, verjaardagen en een weekendje weg. Ik moet het jullie niet vertellen zeker, hoe slecht ik het gedaan heb?
Mijn dochter was jarig, ons neefje, mijn partner en ikzelf. Twee sessies met de coach gemist en gooi daar een weekendje weg bij én elke dag uit eten en het is van dat. Ik ben waarschijnlijk wel 1,5-2 kilo bijgekomen. Dat zijn er opnieuw een paar dat ik er dringend van af moet werken. Het water bleef vooral aan de kant staan en de frisdrank kwam terug. Het is dus hoogtijd om me te herpakken. Toch lukte het me gisteren ook niet. Ik mis mijn coach en heb haar steun nodig. Naar de meetings gaan zijn voor mij echte eye-openers, ik leer er zoveel uit die ik dan ook met gemak kan toepassen. Het ging dus niet zo goed de laatste twee weken en ik ben daar graag eerlijk over.

Van zodra er iets ongezonds voor mijn neus of in de kast staat kan ik er niet vanaf blijven. En dat was net het probleem de afgelopen weken.

Morgen ga ik terug naar mijn coach. Ik zal haar vragen om mijn gewicht niet te vertellen, ook niet om te zeggen hoeveel ik ben bijgekomen. Pas als ik -5 kilo ben mag ze het mij zeggen, zo concentreer ik mij niet constant op dat cijfer en vertrouw ik volledig op Weight Watchers. Ik startte de dag alvast goed, gaf mijn puntjes netjes in in de app en ik ben er weer helemaal klaar voor.

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *