Weight Watchers: een nieuw abonnement.

Je leest het al in de titel, ik ging een nieuw Weight Watchers abonnement aan. Mijn vorig abonnement was eentje van 3 maanden en deze keer ging ik voor de 6 maanden. Twee weken geleden begon ik er geleidelijk weer aan. Tot afgelopen woensdag was het bikkelhard en extreem moeilijk. Een trouwfeest, event en playdates strooiden roet in het eten. Enfin, strooiden ongezonde tussendoortjes op tafel :). Het snoepen en chips bannen lukte nog niet.

Ik wil niet diëten

Bij Weight Watchers heb ik niet het gevoel dat ik op dieet ben. Er is zoveel wat je wel mag eten dankzij de zero Points-voedingsmiddelen.

Ik heb me herpakt.

Na al het feestgedruis, en gezellige dagjes heb ik de knop weer kunnen omdraaien. De koekenkast is leeg en in de frigo vind je enkel gezonde voeding. Mijn ontbijtjes en fruit tussendoortjes zijn opnieuw routine geworden. En dat beloont! Ik weeg me elke week en er is 800 gram af. Dat motiveert me zo hard om er het dubbele van te maken. En nog een beetje meer!

Coaching

Vanaf woensdag ga ik ook terug naar de wekelijkse meetings en coach. Ik heb vaar gemist! Echt waar. Het was zo motiverend elke week en ik vond het oprecht jammer dat ik de laatste weken bij mijn vorig abonnement niet meer naar de meetings heb kunnen gaan.

Maaltijden

Ik heb ook meteen een deel kookboeken erbij gehaald. Ik ben geen keukenprinses en eet nogal eentonig. Ook daar moet verandering in komen! Ik bladerde al samen met de kinderen door de boekjes en maakte al enkele gerechten die echt in de smaak vallen.

Halverwege september krijgen jullie een update, ik ben zelf heel erg benieuwd naar het komende resultaat.

xoxo

Charlene

4 reacties

  1. Hoi!
    Ikzelf zou (moet, wil, hoop) ook opnieuw starten met WW. Ik zou zeker 15kg af moeten vallen, heel eigenlijk zelfs 20 🙁
    Maar ik mis dat extra duwtje in de rug. Hoeveel moet/wil jij afvallen?
    groetjes, ook een mama van 2 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *