Webshop getest // Valentijntip: zeg het met bloemen.

De liefde, ’t is zo schoon. Natuurlijk mag je je partner eens in de bloemetjes zetten. Je hoeft daarvoor trouwens niet te wachten tot 14 februari of het beperken tot 1 x per jaar. Af en toe een bloemetje, een attent briefje of een bedankje, het kan zoveel deugd doen.

Het ganse jaar door komen er hier boeketjes bloemen in huis. Ik hou daar enorm veel van en word er ook gewoon heel erg blij van. Het fleurt meteen je interieur op én het ruikt nog eens overheerlijk. Niets huiselijker dan een natuurlijke huisparfum denk ik dan.

Ik test graag iets uit en deed dat ook vandaag. Ik bestelde online een boeket bij de webshop www.greetz.be, waar ze  nu ook bloemen en planten aanbieden. Ik was vooral heel erg benieuwd hoe dat grote boeket onze richting ging uitkomen.

Het boeket kwam aan in een grote kartonnen doos. De doos kan aan de zijkant open en daar zat het boeket in, stevig in een plastieken vaasje met water. Ik testte het vaasje eens uit en draaide het ondersteboven. Geen druppel water lekte er. Ik vind de verpakking zelf top!

dav
dav

De levering ging razendsnel. De dag nadien was het boeket er al, wat ook niet onbelangrijk is. Ik hou van snelle levering en zeker voor een boeket bloemen of ander cadeautje is dit een handige webshop. Ook tijdens het verwerkingsproces wordt je op de hoogte gehouden. Via e-mail krijg je een bevestiging wanneer de bestelling aankomt. Wil jij ook een leuk boeketje laten leveren voor je moeder, vrouw, man, zus of god-weet-wie? Dan kan ik je zeker de Greets.be webshop aanraden.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *