Voor de eerste keer een babysit.

Gisteren kwam er voor de eerste keer in 8 jaar tijd een babysit. Ik ontdekte onlangs de Bsit App en ik was er wel benieuwd naar. Zomaar ergens iemand vinden is tegenwoordig een probleem. In mijn kennissen-en vriendenkring zijn er geen tieners dus daar stopt het al snel.

Wat deed ik 8 jaar zonder babysit?

Alles! De kinderen gaan gewoon mee of blijven eens bij oma. Zelf naar het trouwfeest van mijn nicht vorig jaar gingen de kinderen gewoon mee. Die waren heel blij dat ze lang mogen opblijven en wij passen het uur van vertrek gewoon aan op de kinderen. Ik vind daar helemaal niets ergs aan. Ik heb zelf ook geen nood aan een weekend weg zonder kinderen, dus vandaar dat het er eigenlijk gewoon niet van kwam.

Een babysit gekozen.

Toch wou ik graag eens een babysit. Eens iemand die met de kinderen komt spelen, hen mee neemt naar het speelplein en gewoon leuke dingen met hen doet. Daardoor ging mijn voorkeur uit naar een tiener. Ik betaal ook gewoon liever een student. Zelf ging ik ook altijd babysitten en dat zakcentje kwam altijd van pas.

Op de Bsit App kan je de datum en het uur ingeven wanneer je een babysit nodig hebt. Daarna nodigt de app alle babysits uit de buurt uit en kan je zelf kiezen. Er waren meteen heel wat studenten die er zin in hadden om voor mijn kroost te komen zorgen. Samen met mijn zoon (die het nog niet helemaal zag zitten), kozen we een babysit uit. We kozen iemand die net 16 was en nog niet veel sittings had gedaan. Het meisje zag er heel spontaan uit op foto en we hebben ons er niet aan mispakt. Ze kwam toe en meteen was het ijs gebroken. Aya toonde meteen al haar Lego popjes en Nassim bleef nog even op de achtergrond tot we vertrokken. Bij thuiskomst keken de kinderen me niet aan en hadden ze liever gehad dat ik nog even terug weg ging. Een geslaagde namiddag dus.

Bsit app.

De app leg ik graag voor jullie even verder uit. Je download gewoon die app uit je Appstore en je kan registreren. Het enige minpuntje aan de app vind ik de kredietkaart. Die heb je nodig om aan de slag te kunnen gaan en niet iedereen heeft zo’n kaart.

Verder werkt de app zeer vlot. Je krijgt ook telkens een mail waar alle info in staat en je hoeft zeker geen smartphone kenner te zijn om met deze app te werken.

Om een babysit te boeken klik je gewoon op de datum wanneer je een babysit wenst:

Daarna kies je het type opvang die je nodig hebt:

En dan selecteer je het uur:

Daarna worden de uitnodigingen verstuurd en kies je dus je babysit eruit.

Eens de babysit is aangekomen klik je gewoon op ‘start’ en wanneer ze vertrekt op ‘stop’. Je kan altijd nog het uur aanpassen alvorens te betalen én je kan de babysit een fooi geven + beoordelen. Betalen kan cash of met je geregistreerde kredietkaart. Onze babysit kreeg 5 welverdiende sterren.

Wil jij ook graag eens een babysit boeken via de app? Gebruik dan code MAMAVANTWEEBLOG en je krijgt zomaar een first free trial!

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *