VIthit, een nieuwe healthy en verfrissende dorstlesser.

On-the-go, in je sporttas, in de wagen of gewoon als pauze op je werk. Soms hebben we gewoon zin in een lekker en fris drankje dat een energie boost geeft zonder schuldgevoel. Vithit is een gloednieuwe vitaminedrank met natuurlijke ingrediënten en een laag caloriegehalte (slechts 35 kcal per 500 ml!) op basis van thee, sap en water. Deze health drink, zonde bewaarmiddelen of kleurstoffen zal ongetwijfeld in no time een vaste plaats in je koelkast krijgen.
Healthy, low calorie én in 5 tasty smakenVITHIT, dat is een echte energie- en vitamineboost in een flesje dankzij een unieke combinatie van lekkere én gezonde ingrediënten: water, fruitsap, thee (300 mg per drankje) en niet minder dan 7 vitaminen (100% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid). Dit alles zonder toegevoegde suiker, waardoor elk drankje een minimum aan calorieën bevat: 35 kcal per 500 ml, héél wat minder dan andere dorstlessers op de markt. De flesjes zien er ook gewoon leuk uit, met hun kleurrijke en trendy verpakking.Voor elk een drankje naar smaak, want VITHIT is beschikbaar in 5 varianten:

 • Lean & Green (35 kcal), op basis van frisse appel, vlierbloesem en het opwekkende mate thee – 3 keer rijker aan antioxidanten dan groene thee.We love: de frisse en punchy toets!
 • Boost (15 kcal), voor een echte energieboost met bessensap, ginseng en rooibosthee.We love: de exotische touch!
 • Detox (35 kcal), een frisse drank op basis van mandarijn en revitaliserende groene thee.We love: eindelijk, een detoxdrankje dat lekker smaakt!
 • Immunitea (35 kcal), op basis van dragonfruit, yuzu en Ceylan – rijk aan antioxidanten. Boordevol zink en echinacea, voor een immuniteitssysteem in topvorm.We love: de subtiel zoete toets van de vruchten, gemixt met de zachte thee.
 • Perform (25 kcal), een drankje op basis van mango en passievrucht.We love: de flinke shot energie die deze drank ons geeft!

VITHIT komt overgewaaid uit Ierland, waar het werd gecreëerd door de Ierse ex-rugbyspeler Gary Lavin als antwoord op de vele gesuikerde sportdrankjes op de markt. En voilà, VITHIT was geboren: een cleane, tasty en low sugar dorstlessende drink voor een echte energie- en vitamineboost.

Ken je de voordelen van vitaminen?

VITHIT bevat heel wat vitaminen, essentieel voor onze gezondheid en perfect als een oppepper doorheen de dag. Maar wat zijn hun voornaamste eigenschappen?

 • vitamine B1 geeft de moraal en het geheugen een boost, reguleert de bloeddruk en speelt een grote rol in de energieproductie.
 • vitamine B2 zet voedsel om in energie, en voorkomt / verzacht migraine.
 • vitamine B3 beschermt de huid, laat het hormonaal– en zenuwstelsel optimaal functioneren en verlaagt cholesterol.
 • vitamine B5 vermindert cholesterol, helpt tegen stress en stimuleert nagel- en haargroei.
 • vitamine B6 beschermt het organisme tegen virussen en bacteriën en speelt een essentiële rol in het metabolisme van proteïnen, suikers en vetten.
 • vitamine B7 stimuleert de botten, nagels en het haar, maar helpt eveneens bij de interne transit en het onderhoud van mentale functies.
 • vitamine B11 bevordert de eetlust en helpt bij vetverbranding.
 • vitamine B12 bestrijdt chronische vermoeidheid en concentratieproblemen. Daarnaast geeft deze vitamine ook de (hoofd)huid een boost.
 • vitamine C stimuleert de collageensynthese en versterkt de huid, het weefsel en de botten. Het bevordert de ijzerabsorptie en vetverbranding, belangrijk voor onze energietoevoer.

En buiten dat allemaal is het ook nog eens ongelofelijk lekker! Mijn favoriet is Boost met ginseng en rooibos tea. De kindjes verkiezen dan weer Perform, met mango en passievrucht qua smaak. Ik ben alvast fan!

Aanbevolen verkoopprijs: €1,60 per flesje van 500 ml
Vanaf nu beschikbaar in de supermarkten Carrefour, Colruyt, Cora

See More
vithit.com
See More
PB – 180920 – VitHit – NL.pdf 833 KB pdf

OVER VITHIT

VITHIT is een echte energie- en vitamineboost in een flesje dankzij een unieke combinatie van lekkere én gezonde ingrediënten: water, fruitsap, thee (300 mg per drankje) en niet minder dan 7 vitaminen (100% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid). Dit alles zonder toegevoegde suiker, waardoor elk drankje een minimum aan calorieën bevat: 35 kcal per 500 ml. Deze healthy drinks worden verdeel door Jetimport.

VITHIT

Jet Import

Rekkemstraat 58

8930 Menen

Newsroom published with Prezly: PR Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *