Veilig in de zon met Cien.

Goedkoop is niet altijd duurkoop en dat bewijst Lidl met hun Cien zonnecrème. Deze staat in de top 3 van de beste zonnecrèmes en stoot duurdere merken zo van de troon.

Ik ben zelf geen hevige zonnebader maar toch wil ik mijn huid maximaal beschermen. Ook de kindjes worden hevig ingesmeerd, ik zou het mezelf heel erg kwalijk nemen als ze ooit zouden verbranden door de zon. Steevast smeer ik met factor 50 bij de kinderen, voor mezelf durf ik een lagere factor te smeren.

Cien heeft heel wat varianten in hun gamma. Ik heb voor mezelf enkele producten aangeschaft die ik graag wil leren kennen.

Het eerste product dat ik met jullie deel is de Sun Lotion Satin Effect Coconut Fragrance. Zoals de naam doet vermoeden heeft deze zonnecrème een kokosgeur. Het product is water resistent wat niet onbelangrijk is. De zonnecrème heeft een heerlijk frisse geur met een zachte touch van kokosnoot. Deze wordt alvast mijn favoriet. De beschermfactor is middelmatig en heeft een bescherming van factor 20 en kleeft niet. De fles bestaat uit 250ml.

Cien sun Classic extra waterbestendig is extra water-resistant en heeft de typische zonnecrème geur. Bij het ruiken aan deze fles denk ik meteen aan een zonnige dag aan het strand. Verlof, anyone?

De Cien After Sun Lotion is een fles van 500ml en beloofd 24u te hydrateren. De after sun is vrij lopend en ruikt overheerlijk. Het besnuffelen waard tijdens jouw boodschappen.

De kleinere knijptubes bestaan in Anti-Ageing, Sport en Sensitive. De Sensitive heeft SPF 50, is vrij van parfum en is water resistent. Deze tube is alleen voor Aya, omwille van haar gevoelige huid.

Het laatste item in de lijst is de Cien After Sun Shower Foam. Deze showen foam belooft af te koelen en te verfrissen en is geschikt voor dagelijks gebruik na het zonnebaden. Ik zag nooit eerder een after sun douche foam dus ik ben heel benieuwd ernaar!

Zijn jullie al summerproof?

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *