Vakantietip: Equihen-Plage met kinderen.

Afgelopen weekend gingen wij enkele dagjes genieten aan de Franse Opaalkust. Rust, genieten en digital detox stond er op de eerste plaats. We verbleven er in een huisje met lateraal zeezicht van Holiday Suites. Het was de eerste keer dat we naar een Holiday Suites park gingen en ik kan jullie verzekeren dat het tip top in orde was.

Holiday Suites
De werking van Holiday Suites is helemaal anders dan de meeste vakantieparken. Het voordeel is dat je zelf kan kiezen hoe lang je gaat en vooral… wanneer je aankomt. Je bent niet gebonden aan een weekend/week/midweek, maar kiest gewoon helemaal zelf. Hoe langer je blijft, hoe lager de prijs.
In de vakantieparken is er geen receptie aanwezig. Enkele dagen voor aankomst krijg je een e-mail met de toegangscodes voor de parking en je huisje. Enkel bij Equihen-Plage werken ze nog met een kluis omdat dit het oudste park is (2011). Uit die kluis haal je de sleutels and off you go, de vakantie kan beginnen.
gloednieuwe en comfortabele verblijven

  • flexibele verblijfsdata
  • volledig uitgeruste keuken (er was zelf een strijkijzer aanwezig!)
  • huisdieren welkom
  • digitale check-in
  • kortingen voor locale activiteiten
  • de ideale oplossing voor gezinnen

In het voorjaar van 2019 openen er nieuwe vakantieappartementen in Boulogne-sur-mer, vlakbij het Casino, zeehaven, Nausicaà en het stadscentrum. Dagelijks heb je er de verse vismarkt, behalve als er storm was de nacht voordien. Op zaterdag heb je de gewone markt.

De nieuwe appartementen in Boulogne-Sur-Mer

Het huisje

Op zaterdag gingen we naar Nausicaà. Dit is het grootste aquarium van Europa.

Erna gingen we op wandel door de jachthaven, waar je een heerlijk zicht hebt op de vele vissersbootjes.

De avond eindigden we met een heerlijke wandeling op het strand vlakbij ons vakantiehuisje. We daalden de trappen af en genoten van alle jodium in de lucht :).

Op zondag bezochten we het kasteel van Hardelot. Het kasteel zelf is heel mooi, maar je bent er zeer snel rond. De bezoekersruimtes zijn niet zo heel groot, waardoor het eerder een kort bezoekje werd.

In 2019 opent Holiday Suites nog op tal van toffe locaties: Jabbeke (vlakbij ’t klein strand) en ook in Nice. Isn’t that nice?!
Weet jij nog niet waar naartoe tijdens de herfstvakantie? Bij je online booking krijg je van mij 10% korting op je verblijf met code HSMAMAVANTWEE10.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *