Uitgetest: Globbles van Crayola

Vanaf begin maart kunnen kinderen zich uitleven met de Globbles van Crayola. De knotsgekke balletjes in felle kleurtjes plakken overal op! Knijp ze, stapel ze op, gooi ze en laat ze plakken. Globbles combineert de trends van squishy producten en slijm maken. Gebruik je creativiteit en bedenk allerlei coole spelletjes met deze squishy balletjes.

Ga de strijd aan met elkaar en organiseer een Globbles toernooi of laat je buurman schrikken als er een Globble voorbij vliegt. Ouders kunnen zich ook amuseren met de Globbles, ze zijn zelfs te gebruiken als stressballen. De knotsgekke balletjes kun je wassen met water en zeep zonder dat ze hun plakkerigheid verliezen! Ze zijn beschikbaar in een verpakking van drie en zes stuks, ideaal als klein cadeautje. 

Dit voorjaar wordt nog leuker met de Globbles van Crayola. De plezante balletjes zorgen ervoor dat je ze niet alleen wilt gooien, maar ook knijpen, uitrekken en opstapelen. Daag je vriendjes uit voor een Globbles toernooi. Ontdek wie het beste kan gooien en wiens Globbles het langst blijven plakken.

De Globbles zijn mega plakkerig zonder restjes of vuil achter te laten. Knijp ze, rek ze uit, stapel ze op, gooi ze en laat ze plakken. Na het spelen maak je de Globbles gemakkelijk schoon met water en zeep zonder dat ze hun plakkerigheid verliezen. Met Globbles hoeft niemand zich meer te vervelen!

Uitgetest:
Ze kleven overal aan (en mijn kinderen gooien ze het liefst van al tegen het plafond). Ze kunnen wel heel erg vuil worden, gelukkig zijn ze gemakkelijk afwasbaar. De kinderen spelen er nu ondertussen al enkele weken mee en de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ze toch wel een beetje van hun plakkarigheid verloren zijn. Waar ze eerst echt heel lang aan het plafond bleven plakken, vallen ze nu een pak sneller naar beneden. Mijn kinderen vinden ze alvast geweldig. Een wedstrijdje op ter dichtst bij elkaar op het plafond gooien is hier al meermaals gehouden.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *