Twinnen met The Tutu Shop + kortingscode!

Ik ben helemaal verkocht aan tutu’s. In alle kleuren, alle lengtes, keer voor keer geven ze me een wauw-gevoel. Ook voor Aya vind ik een tutu geweldig mooi. Dat de ene al niet even puffy is als de andere is een feit. Mijn favoriete tutu’s zijn niet voor niets deze van The Tutu Shop. Ze zijn vol, puffy, van goeie kwaliteit en een perfecte pasvorm. Een twee tal jaar geleden kocht ik mijn eerste lila tutu in The Tutu Shop in Wijnegem shoppingcenter.

Deze keer koos ik voor 2 vieux rose tutu’s. Roze is mijn één van mijn favoriete kleuren en deze is zo gemakkelijk combineerbaar. Ook voor Aya koos ik de vieux rose, want twinnen met je dochter vind ik zo geweldig leuk.

Ik combineerde beide tutu’s met een licht jeans hemdje. Het maakt de look lekker casual en je kan alle kanten op met je schoenen. Ik koos voor één keer voor high heels. Het is moederdag en dan mag ik me eens extra vrouw voelen.

Facts:

De tutu van Aya is achteraan verstelbaar door middel van een knoopje en een lus. Bij deze tutu koos ik voor maat 8-10 jaar, zo heeft ze zeker extra lang plezier aan de rok. Dankzij het knoopje past hij op het kleinste perfect voor Aya die normaal maat 128 draagt. Ik ben er zeker van dat ze deze tutu nog zal kunnen dragen tot een jaar of 12 omwille van de rekker die er bovenaan in zit. Ook qua lengte zal de rok lang genoeg kunnen meegaan. Nu nog overknee, over een jaar of 3 als korte tutu.
Voor mezelf nam ik maat medium, mijn gewone kledingmaat en de rok zit perfect.

HAPPY MOTHERSDAY!

Bij moederdag hoort een cadeautje en dat geef ik jullie graag. Met de code MAMAVANTWEE krijg jij 15% korting op jouw aankopen. Click here to shop your tutu!

And don’t forget: twinning is winning!

xoxo

Charlene

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *