Toys: Party Popteenies

Party Popteenies gaat verder dan een verrassing! Spanning en enthousiasme vanaf het ‘POP’moment tot aan de onthulling van de collectible.

Popteenies is één van de nieuwste verzameltrends. Een Popteenie is eigenlijk een buis, zoals je zou confetti poppen, maar dan met een leuk popje of accessoire erin. Aya had afgelopen weekend een vriendinnetje op bezoek en het leek me het ideale moment om de verrassing te geven en hen samen laten te ‘poppen’.

Thema’s

Popteenies bestaat in 3 verschillende thema’s. Met Rainbow Unicorn, Cutie Animal en Winter Wonderland is er voor elk wat wils. Alle Party Popteenies dragen oogverblindende outfits speciaal in hun thema en met de bijhorende schattige accessoires zijn ze altijd ready to party!

De popjes hebben ook een naam. het blonde popje heet Lilly en zij is de Queen of Wonderland. Deze kleine dame houdt van schitterende outfits en overheerlijke cupcakes. De dame met het roze haar heet Bella en is een dierenliefhebster die houdt van panda’s. Ze is schattig maar ook een beetje rebels en zij kan gevonden worden in het Cutie Animal thema.

Dé ideale tip voor een verjaardagsfeestje als je het mij vraag!

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *