Toms – one for one: met jouw aankoop helpt Toms een mens in nood.

Caring is sharing en daarom deel ik vandaag met jullie het merk Toms. Voor elke aankoop bij Toms helpt Toms mensen in nood. Met schoenen, een beter gezichtsvermogen, schoon water en veilige geboortes.

Vandaag ga ik het enkel hebben over de schoenen van Toms.

Toms heeft al meer dan 75 miljoen paar schoenen gegeven aan kinderen in nood. Het merk levert nieuwe schoenen die op bestelling worden gemaakt; verschillende stijlen zodat ze aan de behoefte van kinderen die door Toms giving partners worden geholpen. Ze maken o.a. instapschoenen voor natte gebieden, winterlaarzen, traditionele instapschoenen, sportschoenen en sportschoenen.

Voor mezelf en de kinderen koos ik dezelfde schoenen. Ik vind het altijd leuk om te matchen met mijn kinderen en zolang ze nog niet protesteren blijf ik het lekker doen :). We gingen voor de speciale Oceana editie en kozen de schoenen met de aquarel walvissen. Ik vind ze zelf heel erg zomers en vooral ook unisex.

Wie zelf wil bestellen meet best de voetjes eens na. Door de conversie uit Amerikaanse maten zijn de maten ietsje anders dan bij ons.

Damesschoenen

De prijzen van Toms schoenen zijn zeer betaalbaar, zeker als je weet wat er achter het bedrijf schuilt. Wie meer wil weten over Toms neemt best een kijkje op hun website. Daar lees je alles wat ik nog niet vertelde over de projecten en ik ben er vast van overtuigd dat jullie bij de volgende aankoop van schoenen eerst eens bij  hun webshop gaan kijken.

xoxo

Charlene

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *