#tijdvoorkleur met Bel&Bo

De nieuwe folder van Bel&Bo komt vandaag uit en ik toon jullie alvast wat voor moois erin staat. Ik koos een outfit voor zowel mezelf als voor de kinderen. Die laatste twee zijn enorm veel gegroeid en ze hadden nood aan een nieuwe gemakkelijke outfit. En ikzelf? Tja, ik hou gewoon van kleur :).

Aya kreeg een lichtblauwe jeans metunicorns en een witte sweater met zomerse print. De jeans is heel goed combineerbaar en een goeie basis om in de kinderkast te hebben. De jeans valt op maat en zit volgens mijn dochter gemakkelijk.

cof

Voor mezelf koos ik een jeans met glitters en een hemdjurk. Ik draag dit type outfit zeer graag. Comfortabel en mooi, perfect voor een actieve namiddag met de kinderen. De hemdjurk kan je als kimono of jurk dragen. De hemdjurk droeg ik gisteren met een simpele zwarte t-shirt, mijn nieuwe jeans en roze sneakers; Het roze van de sneakers komt terug in de hemdblouse.Hij combineert ook mooi met een zwarte panty en een leuk stel sneakers of enkellaarsjes. De jeans zit GE-WEL-DIG goed. Je kent dat wel, zo’n jeans waarvan je niet eens voelt dat je eentje aan hebt en waar je in zou kunnen wonen, wel dit is hem.

Vandaag combineerde ik de jeans met een oversized rode sweater en sneakers. Wil jij ook zo’n geweldig comfortabele jeans? Lucky you, er is momenteel een actie die -20% geeft op alle jeans. Buy now or cry later :).

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *