Tijd voor me-time bij esthetiek Sensy.

Vorige week ging ik naar de opendeurdag van esthetiek Sensy. Lieselot, de zaakvoerdster vierde haar 13-jarig bestaan en daar hoort natuurlijk een feestje bij. Bij aankomst kreeg iedereen een warm onthaal. Lieselot kent haar klanten door en door en elke klant wordt met de glimlach ontvangen.

Bij Sensy kan je niet alleen terecht voor epilaties, tanning, mani-en pedicure maar je kan er ook een workshop boeken. Best wel interessant voor een vrijgezellenavond of ladiesnight. Je leert er over de verzorging van je gezicht, krijgt een analyse van je huid er wordt een kleurenanalyse gedaan. Omdat skincare zo belangrijk kan ik een workshop echt aanraden voor wie er meer over wil weten.

Specialiteiten
Lieselot haar specialiteisaties zijn gelaatsverzorging, Anti-aging/needling en Japanse gezichtsmassage. Ook heeft Sensy een energize arrangement. Ben jij er klaar voor om zowel lichamelijk, emotioneel en mentaal in balans te zijn?

Gepassioneerde schoonheidsspecialiste
Als er één iemand is die zo gepassioneerd haar job uitoefent dan is het Lieselot wel. Een bom vol energie, elke dag opnieuw. Voor een moment me-time kan je mailen naar info@esthetieksensy.be.

Esthetiek Sensy vind je in de Sint-Godelievestraat 8, 8020 Oostkamp (Moerbrugge) en is elke dag geopend van 8-22u, behalve op woensdag en vrijdag, dan kan je er terecht tot 19u. Op zaterdag sluiten de deuren om 18u en zondag en feestdagen is Sensy gesloten.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *