The New- Scandinavische kledij geïnspireerd door volwassen mode.

Onlangs leerde ik het merk The new- She // Him kennen. Een Deens merk die geïnspireerd is op volwassen mode. The new staat voor esthetische modieuze kledij te ontwerpen voor elegante chique meisjes en stoere coole jongens. En daar zijn ze helemaal in geslaagd. Hun collectie is zacht, romantisch, cool, hip, alles wat je maar kan bedenken. De kleuren zijn typisch Deens. Veel pastel en streepjes.

 

Aya draagt een kwalitatief jurkje met volant aan de schouder. De streepjes zijn donkerblauw en beige en doen ons meteen terugdenken aan onze reis naar Denemarken. Het is het type jurkje dat ik snel uit de kast neem en gemakkelijk te combineren valt. Ik vind het heel leuk staan met een hoedje, sandaal en jeansjasje.

Bovenstaande outfit is een basic jeans schoortje met lekker veel stretch in. De t-shirt is één van mijn favorieten in de kast. De tekst is zo leuk en ik hoop dat mijn dochter als puber ook volledig achter de ‘girls support girls’ gedachte staat.

De kledij heeft een goede kwaliteit, de stoffen zijn stevig en kleurvast. Hun volledige collectie past ook allemaal samen, je kan het gerust een capsule collectie noemen.

xoxo

Charlene

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *