Superhelden feestje in aantocht!

Mijn zoon is bijna jarig en daar hoort natuurlijk een feestje bij. Het wordt zijn tweede verjaardagsfeest met de vriendjes van de klas en ik ben volop aan het plannen. Hij is helemaal over de top gek van de superhelden. Hij heeft geen favoriet en dat maakt het voor mij heel gemakkelijk. Het plan is dat alle vriendjes zich in een superheld zullen verkleden. Voor de vriendjes die geen superhelden pak hebben heb ik er zelf een paar online besteld. Dat is hier toch altijd een topper en we hadden nog wat superhelden die nog niet in de verkleedkoffer zitten.

Ik zocht online naar een webshop met ruime collectie avengers kostuums voor kinderen. Voor Nassim bestelde ik een Hulk kostuum aangezien zijn vorige helaas verwoest werd door een mini brandje in huis. Ook Captain America en zijn schild kwamen onze richting uit.

Omdat superhelden niet enkel voor jongens zijn transformeerde mijn dochter mee, samen met haar broer en dat leverde een geweldig leuke foto op.

Precies echt hé :). Ik bestelde de maten 122/128. Voor Nassim (die maat 116/122 draagt) zijn de pakken nog ietsje te groot. Ik kan zeker zeggen dat de verkleedkledij op maat valt.

Houden jullie kinderen er ook zo van om zich te verkleden?

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *