Stuur de kinderen eens op kamp bij Idee Kids met korting!

We zijn nu twee weken na het eerste kamp van mijn kinderen. Nog steeds hoor ik elke dag wel eens hoe leuk het daar nu eigenlijk was. Volgens mij heef hun kamp bij Idee Kids een grote indruk nagelaten. En ook bij mij. Ze hebben op zo’n korte tijd veel geleerd. Niet alleen over het toveren, maar nog veel meer. Ze leerden opnieuw vriendjes kennen. Want ik stuurde de kinderen op kamp, zonder dat er ook maar 1 vriendje aanwezig was. Dit gebeurt hier niet vaak, dat de kinderen helemaal alleen contacten moeten leggen, dus dit was de uitgekozen kans. De kinderen maakten beiden op dag 1 al vriendjes, dat ze sociaal zijn, dat wist ik al. Dat ze effectief elke avond stonden te springen voor de volgende dag, dat wist ik nog niet. Ik ben er zeker van dat deze ervaring hen ook later in hun leven zal helpen om gemakkelijk contacten te kunnen leggen en vrienden te vinden.

Als ouder ben ik ook nog steeds heel tevreden. Alles liep zoals gepland, de begeleiders waren top én ze waren heel goed met kinderen. Dit is niet zomaar een opvang om je kinderen in de vakantie even te droppen, nee, dit was een super leuk kamp, waar je de kinderen elke dag met een gerust hart ging afzetten en ophalen.

Conclusie: als mijn kinderen nog op kamp gaan, gaan ze enkel nog via Idee kids op kamp. Vol vertrouwen in de organisatie en het team begeleiders, dat smaakt naar meer!

Willen jullie kindjes ook (nog) eens op kamp met Idee kids? Dat kan, en wat nog beter is, dat kan met korting! Met de code MAMAVANTWEKIDS krijgen jouw kindjes €7 korting per kamp. Be there or be square!

Werkwijze kortingscode: Bij werkgever vul je in: Mamavantwee Kids -bij kortingscode: MAMAVANTWEKIDS -opgelet, dit is hoofdlettergevoelig!

xoxo
Charlene

5 reacties

  1. Ik probeerde de kortingscode te gebruiken, maar krijg een foutmelding. Ben ik te laat? Is ze misschien niet meer geldig?

    1. Dag Liesbet, dit is de werkwijze voor de kortingscode: Bij werkgever vul je in: Mamavantwee Kids -bij kortingscode: MAMAVANTWEKIDS -opgelet, dit is hoofdlettergevoelig. Laat je me weten of het lukt?

  2. Je moet wel: Mamavantweeblog Kids in plaats van Mamavantwee Kids invullen om een korting te krijgen.
    Bij kortingscode werkt het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *