Sponsen neon broekjes en croptops, Zeeman brengt de nineties terug.

Het kan niet anders dan je al opgevallen zijn, de nineties are back, en hoe. Meer dan ooit is het terug in het straafbeeld te zien. Foute trainingspakken, plateauzolen, croptops en neon. Je ziet het overal. Ook Zeeman sprong op de nineties trein en bracht een geweldig leuke collectie uit.
Aya is al langer zot van croptops. Je weet wel, van die korte wijde t-shirts die je navel net aan de boord komen van die jeans die je bijna tot aan je oksels trekt (want ja, ook dat is very nineties). Ik zag er bij Zeeman in 4 verschillende kleuren en met leuke tekst. Voor de prijs van €2,99 kocht ik ze -natuurlijk- allemaal.
De croptops hebben allemaal en opschrift, gedrukt in verschillende talen. Het lila truitje zegt ‘Hola Bonita’, de mintgroene ‘Bonjour Madame’, de gele ‘Hallo Gorgeous’ en de zwarte ‘Konichiwa’.

Ook sponsen broekjes in neon kleuren mogen niet ontbreken. Al sinds mijn kinderen vers geboren waren ben ik fan van dit stofje. Lekker zacht, en het mag gezegd, worden, er mag veel meer en elk jaar sponsen kledij gemaakt worden. Meestal vind je dit bij de duurdere (lees: praktisch onbetaalbare) merken terug. Ik ben dus helemaal happy dat deze voor een prikje bij zeeman waren.

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *