Spaar stickers en ga naar Disneyland met Carrefour.

Bij Carrefour loopt er een super geweldige stickeractie om U tegen te zeggen. Wie winkelt bij Carrefour kan stickers sparen en een album vullen. Hoera, de kinderen vinden dat geweldig. Wat de ouders nog leuker zullen vinden is het volgende. Bij aankoop van de deelnemende Belgische Carrefour winkel, krijg je een stickerpakje met 4 stickers. Er zijn er 216 te verzamelen om het album compleet te maken.

Terwijl de kinderen gretig stickers sparen en hun album vol kleven, kan je deze tot 01/07 aan de kassa in jouw Carrefour winkel laten zien. Wie een vol album heeft, kan tickets voor Disneyland Parijs aankopen aan verminderder prijs (€65) én krijgt bij aankoop van 1 ticket, ook gewoon 1 gratis.

Het album is een combinatie van stickers, spelletjes, feiten en kaartspelen. De achterkant van de stickers is namelijk een kaartspel.

Wil jij graag het Lion King en Jungle fun seizoen in Disneyland Parijs ontdekken? Spaar mee tot 01/07, ruil je dubbele stickers met je vriendjes en tot 22/07/2019 kan je jouw album tonen aan de kassa van Carrefour België.

Veel spaarplezier!
XOXO Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *