Sinterklaas kwam op bezoek en bracht heel wat leuks mee!

Het is zo ver, de Sint is in het land en hij vond nog een gaatje om ons persoonlijk te komen bezoeken afgelopen zaterdag. Hij kwam samen met zijn piet, snoepgoed en cadeautjes.

Vorig jaar kwam dezelfde Sinterklaas ook op bezoek, ik dacht namelijk dat het de laatste keer was dat mijn dochter er in ging geloven. Ze stelde toen al heel veel vragen, zag al snel dat het valse Sinten waren en dus waagde ik onze kans. Ik boekte een Sint en na afloop was ze helemaal ondersteboven. Het was de echte.
Toen bleek dat ze dit jaar nog steeds gelooft, boekte ik hem opnieuw. Weer onder het motto ‘de laatste keer’. Voor de kinderen was het een hele belevenis, Aya vond het alweer fantastisch, Nassim was enorm onder de indruk. Ik zag de kinderen nog nooit zo flink en vol bewondering luisteren naar wat de Sint te zeggen had.

Natuurlijk bracht hij ook cadeautjes mee. Hele leuke cadeautjes. Samen met mijn kinderen keken we enkele folders in en de Sint besliste uiteindelijk wat het werd.

Aya kreeg een Hatchimal en een Fur Real Friends. Nassim kreeg een houten Piratenschip, een houten autobaan en een Cars Spelconsole. Dat laatste wou hij al heel lang en dit was de ideale gelegenheid.

Het piratenschip wordt gretig gedeeld. Beide kinderen hebben er de ochtend na Sinterklaas enkele uren mee in de weer geweest. Hele goeie keuze van de Sint als je’t mij vraagt!

Wat brengt de Sint voor jullie kapoentjes?

xoxo

Charlene

2 reacties

  1. oohh ik vind dit zo leuk dat ze er nog in geloofd!! super leuke cadeautjes trouwens. Alexandra krijgt een poppenhuis van flying tiger en govani een houte carwash van de ( oma) sint. van de ( mama ) sint is het nog onduidelijk. Het lijstje was te veel ? de sint kan niet kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *