SHOPLOGG //Zeeman // Augustus

De solden zijn voorbij en de nieuwe collecties komen in de winkels. Dat betekend natuurlijk maar 1 ding: SHOPPPEUUUUHHH! Natuurlijk hebben mijn kinderen nog kleren genoeg waar ze hoogstwaarschijnlijk ook wel gans de winter mee zullen doen, maar toch zal ik nieuwe collectie kopen.

Mijn favoriete stop is een winkelcentrum waar mijn favoriete budgetwinkels samen zitten. Een uitstapje naar daar gebeurt dus heel vaak. De Zeeman XL is hooguit favoriet wat betreft de kledij.

Ik kocht zowel voor Aya als voor Nassim de leuke AWSM trui. Het is jongenscollectie maar ik geloof dat kledij ook genderneutraal kan zijn. Enfin, ik koop dus wat ik leuk vind, ongeacht in welke afdeling het ligt. De trui bestaat ook in zwart met kaki letters, ook heel mooi. Ook het rokje is van Zeeman.

Onder de trui heeft Aya een wit hemdje met opschrift ‘Girls Rule’. 

De kledij die ik kocht past ook allemaal bij elkaar. Het is toch een beetje een capsule collectie vind ik.
Onderstaande trui maakt mij helemaal blij. De zachte zwaan is zo mooi. Een beetje jammer dat ik niet meer in hun maten pas haha!

Ik combineerde de kaki trui met een leuke legging. Mijn dochter is miss legging is en moest ze kunnen, ze zou er in wonen.

Het laatste item is de sweater jurk met detail. De print van de legging komt ook voor in de jurk waardoor het heel leuk te combineren is voor de herfst. Aya haar eerste schooldag outfit is alvast gekozen.

xoxo

Charlene

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *