SHOPLOG // Zeeman kids: een collectie om bij weg te smelten.

Zeeman bracht de nieuwe collecties naar de winkels en die is werkelijk om van weg te smelten. Dat ze helemaal mee zijn met hun tijd bewijst deze collectie opnieuw. Rood, blauw, grijs en een vleugje goud zijn de perfecte match voor het najaar. Doe er nog wat badstof bij en de outfit heeft een knuffelgehalte van hier tot in Tokio.

De blauwe trui is in badstof en is beschikbaar vanaf maat 134. In de kleinere kindermaten (92-128) is er een zipper beschikbaar met kap. Zelfde stof, zelfde patroon. Er is bij beide maten een bijpassende trainingsbroek beschikbaar.
De tutu heeft enkele patches vooraan. Deze is beschikbaar vanaf maat 92-128.

Onderstaand jurkje is in t-shirt stof. Er was nog een andere versie beschikbaar en ik betaalde slechts €3,99.

Ook zijn er bijpassende t-shirts beschikbaar. Opnieuw in 2 verschillende kleuren. Ik heb het geluk dat Aya nog net in de maten 122/128 past en ook al in de 134/140. Zo kan ik beide collecties combineren.

Ik ben echt helemaal verliefd op deze items. Zeeman staat hoog op mijn favorietenlijst qua budgetstoppen. Ook voor mezelf vond ik enkele leuke items. Die toon ik jullie in een volgende post :).

xoxo

Charlene

 

5 reacties

  1. Erg leukk, ik slaag er ook altijd voor mijn zoontje van 7 maanden.
    Zulke schattige items en voor dat geld?
    Laatst hadden ze ook de matching tshirts met mommy is my bestie & #bestie die heb ik meteen gekocht in verschillende maten haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *