SHOPLOG // Zeeman feestcollectie.

Zeeman heeft elk jaar een toffe feestcollectie. Zowel voor volwassenen als kinderen vind ik er telkens hele leuke items. Toegegeven, de babycollectie is dit keer mijn favoriet. De hemdjes zijn bedrukt met kerstmannen, jammer dat mijn zoon er al jaren is uitgegroeid.

Velvet is helemaal in dit seizoen en dat zie je ook terug bij de dames en meisjescollectie. Ik kocht voor Aya 3 hele leuke velvet jurkjes. De zwarte en roze zijn dezelfde maar ik kon niet kiezen, je kent dat wel ;).

Ook vond ik nog een heel leuk teddy jurkje en eentje met ‘mermaid’ pailetten, zoals Aya het zegt.

Alle jurkjes zijn volgens mij eenvoudig te combineren. Welke mijn favoriet is van alle bovenstaande? Dat is zeker het laatste jurkje.

Xoxo

  • Charlene
  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *