Self care: zo belangrijk en vaak vergeten.

Self care, voor jezelf zorgen is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Als moeder, als vrouw neem je er soms gewoon de tijd niet voor. Dat ene uurtje op een dag dat we eens rustig kunnen neerzitten om onze favoriete serie te zien vallen we ofwel na 10 minuten in slaap, lopen we 5 keer op en af naar de keuken omdat we iets lekkers vergeten hebben of durven we al eens de was te plooien.

Al 8 jaar hebben we een bad en de keren dat ik er in ging zijn te tellen op 1 hand. De laatste weken bracht ik er verandering. Badje laten vollopen, tafeltje met MacBook en Netflix erop. Zo lang blijven liggen tot het water afkoeld en uw vingers gerimpeld zijn als die van een 90 jarige.

Het is niet onbelangrijk om ook goed voor je huid te zorgen natuurlijk. Ik giet niet zomaar eender wat in mijn badwater, de kans is te groot dat ik er met een zeer droge huid uit kom en al zeker tijdens de koudste maanden van het jaar. Ik gebruik momenteel Avène, het zijn kwalitatieve producten én mijn huid is er goed mee.

De producten van Avène zijn kwalitatief en blijven hoog op mijn beste-producten-lijstje staan.

En jij, neem jij tijd voor jezelf in 2019?

XOXO

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *