REVIEW // Kneipp Cream & oil Body scrub Silky Secret

De nieuwe Kneipp Cream & oil Body scrub Silky Secret is vanaf nu beschikbaar en ik testte hem met plezier uit. Hij belooft een zijdezachte huid.
Door de unieke combinatie van fijne suikerkristallen en een rijke oliecrème laat je huid stralen.

Waarom Kneipp Cream & oil Body Scrub Silky Secret?

De nieuwe Kneipp Cream & oil Body scrub Silky Secret verwijdert voorzichtig overtollige huidcellen, terwijl de rijke oliecrème je huid intens voedt. De scrub heeft een zachte en luxe geur van zijdeboombloesem en bevat verzorgende melkproteïnen die de huid zijdezacht maken. De geurlijn Silky Secret is in korte tijd favoriet voor veel vrouwen geworden hierbij mocht de body scrub dus niet ontbreken.

Productvoordelen

  • Met natuurlijke verzorgende werkstoffen
  • Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
  • Zijdezachte verzorging
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Luxe en zachte geur
    Deze cream & oil body scrub is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de droge huid.

Hoe te gebruiken?

Breng de crème aan op de vochtige huid. Masseer zacht en verwijder zo de dode huidcellen. Afspoelen met warm water voor een intens zachte en verzorgende huid.

Zijdebloesem en melkproteïnen

In China worden de bast en bloemen van de zijdeboom al eeuwenlang in de traditionele geneeswijze gebruikt. Tegenwoordig wordt de zijdeboombloesem gebruikt in verzorgingsproducten vanwege de heerlijke geur en de ondersteuning van de elasticiteit van de huid. Ook de melkprodeïnen uit de Kneipp Cream & oil Body scrub Silky Secret dragen bij aan een zachtere huid. De eiwitten in de melk werken hydrateren en kalmerend.

Natuurlijk genieten.

De Kneipp Silky Secret verzorgingsproducten zijn rijk aan natuurlijke ingredriënten. De producten bevatten naast melkproteïnen en zijdeboombloesem ook huidverzorgende plantenoliën die de huid diep verzorgen en zorgen voor een stralende teint. Deze oliën versterken de huidbarrière en verminderen vochtverlies van de diepere huidlagen.

Review

Ik gebruik het product 1x per week en het doet wat beloofd. Het maakt de huid inderdaad zijdezacht! Dit is opnieuw een product van Kneipp die ik zeker opnieuw aankoop.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *