Review // Gezelschapsspel Drollenkop

Mijn kinderen durven het om al eens hun handjes ongewassen te laten na het toiletbezoek. Ik hamer er telkens op, al zeker als ze op een ‘vreemde’ toilet geweest zijn. Wij hebben het gezelschapsspel ‘Drollenkop’ al een tijdje in huis.

Het is een heel eenvoudig spel. De spelers leggen de kaartjes in de juiste volgorde. Wie de minste kaartjes over heeft is de winnaar. Wie verliest moet een haarband met een drolletje op zijn hoofd zetten.

Ik hoef maar het woordje ‘drol’ te zeggen en dat zorgt al voor hilarische taferelen. Mijn zoon vind die woordjes nog steeds fantastisch en het spel spelen gaat hier dus niet zonder lachen (en gehuil als hij verliest).

Drollenkop is voor kinderen vanaf 6 jaar, al kan mijn zoon van 5,5 er al heel goed mee weg.

Voor een actiefilmpje van dit spel, kijk dan op mijn Youtube kanaal (klik!)

xoxo

Charlene

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *