Relax To The Max: win hotelcheques voor Oostende!

Oostende leeft, dat is zeker. VisitOostende heeft naast hun restocheques nu ook hotelcheques! Ideaal om cadeau te doen met de feestdagen, niet? Zo een weekendje weg aan de Belgische kust, waar de hipste winkels en ketens aanwezig zijn, klinkt geweldig.

Samen met VisitOostende mag ik helemaal voor jullie hotelcheques t.w.v. €200 weggeven. Zin om even te relaxen onder jullie tweetjes? Dat kan. Neem je de kinderen mee, dat kan ook want Oostende heeft een ruim aanbod van leuke activiteiten voor groot en klein.

Must do:

The Crystal Ship! Kunst dichter bij de mens brengen is hun boodschap. Doe je de rondleiding te voet of met de fiets, dat kies je zelf. Ik deed de toer een twee tal jaar geleden als activiteit met mijn beste vriendin en plan hem binnenkort opnieuw te doen.

Winter in Oostende: een prachtige kerstmarkt in het Leopoldpark, waar je kan schaatsen op de vijver.

Shoppen, voor elk wat wils. Van budgetproof tot design, je vind er voor elke portemonee én goesting altijd iets.

Wil jij graag de hotelcheques winnen? Dat kan door te reageren op dit bericht. Extra kans maken, dat kan ook! Volg mijn Facebookpagina en reageer op de link van deze blogpost. Nog meer kans maken? Volg dan ook mijn Instagram account.

Meedoen kan tot 18/12/18. De winnaar wordt door mij persoonlijk op de hoogte gebracht.

Good luck ???

41 reacties

 1. Jaaaaa hier zijn me zoontje en ik echt aan toe. Na afgelopen maand waarin veel verdriet heeft afgespeeld om het verlies van de twins kunnen we dit wel goed gebruiken. ???

  En de plek is super moooi?

 2. Elk jaar probeer ik dit met mijn zoontje te doen. Een weekendje samen weg, een weekendje uitwaaien. Jammer genoeg was het financieel niet mogelijk dit jaar. Wat een prachtig cadeautje zou dit zijn.

 3. Ik deel heel graag mee. De zee doet altijd deugd, aan ons alle 4. Heb op jouw Instagram ook al gereageerd (tribe.of.eve), FB gebruik ik niet (damn, kans minder ?).
  Groetjes en bedankt voor deze kans

 4. De O van oooooh leuk naar die badplaats willen we wel eens naar toe.
  De O van overheerlijk eten en drinken, eens lekker losgaan zonder na te denken.
  De S van stevige wandelingen op het strand en op de dijk. Heerlijk uitwaaien, dat doen we graag!
  De T van Tijd, niet op je horloge moeten kijken want je bent een beetje op vakantie. Je bent op hotel, geweldig!
  De E van eerst even op het bed springen! Dat doet toch iedereen als ie een hotelkamer voor het eerst binnenkomt??
  De N van “naar de kerstmarkt”, zalig! Anders altijd een geregel met het vervoer en nu kunnen we gewoon gaan en gezellig naar het hotel wandelen als we willen gaan slapen.
  De D van Doradefilet, mijn lievelingsvis. Sowieso dat we die in Oostende lekker kunnen eten.
  De E van “Eeeeeeeeen we doen nog ene winkel?”, heerlijk zo shoppen op verplaatsing. Niks moet, alles kan. Mijn vriend, die houdt het dan ook langer vol! Ideaal!
  ???? #love4Ostend

 5. Oh superleuk! Al eventjes geleden dat ik nog aan zee ben geweest. Een weekendje uitwaaien zou ons goed doen na een stressvol jaar 🙂

 6. Na een rampjaar ga ik samen met mijn man heel graag eens uitwaaien in Oostende! Al 15 jaar samen en nog nooit met ons twee weg geweest! Ideale moment! ♥️

 7. Leuk! Kan wel wat quality time met dochterlief gebruiken. Zou dan de eerste keer zijn dat we echt met ons 2 weg- weg zijn (met overnachting).
  Spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *