Ready Set Party!

Yay, we zijn er bijna, de feestmaand komt eraan en dat zie je in elke winkel. Afgelopen maandag ging ik snel even naar Bel & Bo. De nieuwe feestcollectie lag dan in de winkel en natuurlijk wil ik er als de kippen bij zijn. Kwalitatief en betaalbaar, daarom koop ik er zo graag.

Wie de folder in de bus (of mailbox) kreeg, zag vast op de eerste pagina een fantastische outfit. Een zwarte broek met gouden detail en een zwarte trui, opnieuw met gouden detail. Het was meteen liefde op het eerste gezicht en de outfit ging mee naar huis.

Ik combineer de outfit met een gouden enkellaars die ik vorig jaar eens ergens online kocht, de finishing touch van de outfit. Combineer die met een gouden oorring et voila, je ben partyproof.
De outfit koos ik ook omdat hij gewoon draagbaar is buiten het feestseizoen ook. Glitter werkt altijd.

De trui en broek zitten echt supercomfortabel, ideaal om ook met de kinderen te kunnen spelen tijdens de mooiste dagen.

Wie liever voor een jurkje of jumpsuit gaat, kan er natuurlijk ook terecht. De winkel heeft een super mooie feestcollectie én je shopt nog steeds 1 artikel aan -20% korting.

Ik ben alvast partyproof, en jij?

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *