Rainbow crush bij Zeeman

Als je deze week nog niet naar Zeeman ging (wat hoogstwaarschijnlijk wel zo is aangezien we nog maar dinsdag zijn) moet je dat heel dringend eens doen. Althans, als je van regenbogen, felle kleuren en geweldig leuke items houdt.

Ik kocht enkele items die je gewoon heel erg veel zin geven in zon, zee, strand en vakantie!

Ik kocht voor Aya een rokje (maatjes 92-128) en een trui (134-164), slipjes, een bikini en servetten (je weet maar nooit wanneer je eens een regenboogfeestje ofzo geeft).

Het rokje is voor Aya misschien net gepast. Het komt best wel kort en pittig (al hou ik daar zelf heel erg van). Ze draagt eigenlijk al maat 134, maar ik vond het rokje zoooo mooi da ik het er toch op waagde. Voor die prijs laat je dat ook niet liggen natuurlijk. De dames en heren waren druk bezig alles in de rekken aan het leggen en ik gok dat het even snel weer zal uitverkocht raken ook. Snel zijn is hier dus de boodschap.

Er is nog veel meer moois op komst bij Zeeman. Totebags, badpakken (roze met unicorns, gestreepte regenbogen), accessoires,…
Zeeman is en blijft nog steeds mijn favoriete budgetwinkel waar je voor kleine prijsjes je kinderen (en jezelf!) geweldig mooi kan aankleden. Ik ga er dan ook zeker wekelijks eens naartoe om de leukste en nieuwste items te ontdekken. xoxo

Charlene

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *