Party Hardy, fuif eens samen met je kinderen op de Family Rave Party van MaisonSlash

Afgelopen zondag ging ik eens stevig uit. Wat ik daaronder versta is ‘dansen op de beste beats’. Maison Slash maakt het mogelijk om dit als ouder te combineren, samen met de kinderen. Wij gingen naar de Family Rave Party. Dit wordt jaarlijks georganiseerd door Maison Slash, en verplaatst zich van regio.
Het eerste plan was om de FRP door te laten gaan in KompassKlub Gent. Ideaal, niet te veraf voor ons. Totdat woensdagavond (3 dagen voor aanvang van de FRP) door de burgemeester werd beslist om KompassKlub met onmiddellijke ingang te sluiten, voor 4 maanden. Het eerste wat ik toen dacht was ‘ohnee, en nu?’.

Maison Slash zou Maison Slash niet zijn als ze geen andere oplossing vonden. Op zo’n korte tijd werd er een nieuwe locatie gevonden. De kruitfabriek in Vilvoorde werd the place to be. Alles werd naar daar verschoven, er werd een partybus ingezet vanaf Gent en wie zijn tickets wilde omruilen voor een latere editie of een terugbetaling wou, kreeg dit. Ik wil heel graag toevoegen dat er niets aan te merken was dat er op zo’n korte tijd zo’n grote verschuiving plaats vond. Het feestje was tip top in orde.

Enfin, op naar het feest. De kinderen en ik ging -uiteraard- in thema. Ik haalde mijn Buffalo’s uit de kast, de glittergel die ik ooit eens kocht (ik wist dat dit ooit wel eens van pas ging komen). Mijn onlangs aangekochte witte outfit was ideaal. Ik baseerde mijn outfit en haar op een foto van The Spice Girls. Emma Bunton had daar een wit kort jurkje aan en.. Buffalo’s. In haar haar had ze twee staartjes en die moderniseerde ik naar twee dotjes én glitter.

Op de FRP kon je natuurlijk niet enkel dansen. Er was massa’s animatie voor de kinderen voorzien. Bij de Pritt stand kon je je kinderen eens letterlijk tegen de muur plakken. HI-LA-RISCH. Ook konden de kinderen hun armen of benen laten versieren door tattoo’s, er was make-up, neon verf en een muur om te bekladden, een Range Rover waarop de kinderen met stift konden tekenen, een fotobooth, Game Mania had er een stand voor de gamers, CM stond er met gehoorbescherming, Brantano voorzag de schoenen van fluo veters, suikerspinnen, popcorn, enfin, er werd aan alles gedacht.

Bij het naar huis gaan kreeg iedereen een goodiebag. In 5 van de goodiebags was er een gift card t.w.v. €50 om bij Game Mania te besteden.

Spijtig dat je er niet bij was? Geen paniek, op 20/10 is de volgende editie gepland in Versuz Hasselt. Wil jij er bij zijn? Boek dan je tickets hier. See u there?

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *