Paastafel // Keukenrobot Silvercrest Review.

Pasen is alweer achter de rug en wij brachten hem dit jaar door samen met familie. Bij ons thuis ging er een Paasdessert door, lekker relaxt, niet te veel poespas. Genieten van elkaar en het mooie weer, dat was het belangrijkste. Ik maakte een chocoladecake, maar toen ik hem wou op een ander bord wou leggen viel hij recht uit mijn handen, de grond op. Heel erg jammer natuurlijk, maar so be it. Gelukkig had ik nog meer voorzien. Ik haalde mijn keukenrobot opnieuw boven en ging terug aan de slag.

De keukenrobot is staat al een tijdje op mijn verlanglijst. Ik bak al enkele maanden heel graag. Geen idee hoe het kwam, maar ik kreeg de kriebel te pakken. Met zo’n handmixer en kloppertje is het een pak lastiger én ik hou van easy cooking, in dit geval ‘baking’.

De keukenrobot komt samen met een mixer. Hij is voorzien van een kneedhaak, klopper en platte menghaak. Zo kan je dus ook als je bv. brood wil bakken het deeg gewoon laten kneden door de robot. Eens je de keukenrobot op je aanrecht zet hecht hij zich vast door middel van zuignappen. De keukenrobot heeft 8 standen, waarmee je dus letterlijk alles kan maken. Voor de cake deed Aya alle ingrediënten in de mengkom en mocht ze de knop aan zetten. De mengkom heeft ook een spanbescherming, zodat je beslag niet -in worst case scenario- door gans de keuken vliegt.

Dat hij heel handig in gebruik is moet ik jullie waarschijnlijk niet vertellen. Dat hij niet te hoge decibels produceert, dàt wil ik jullie wel meegeven. Ik gebruikte hem nu al enkele keren. De toebehoren krijg je gemakkelijk uit de keukenrobot, de mengkom klikt zich gemakkelijk vast en alles (behalve de spanwand en de keukenrobot zelf) is geschikt voor de vaatwasser. Ideaal voor iemand die niet graag de afwas doet ;).

Er was voor de kindjes ook een chocoladofontein met aardbeien voorzien. Zo hadden de kinderen toch ook wat entertainment aan tafel, niet dat ze er lang aan hebben gezeten :). Dat ze eerder chocolade met aardbeien aten ipv omgekeerd houden we even achterwege.

Voor de chocoladefontein gebruikten we de gewone repen melkchocolade van bij Lidl. Omwille van de notenallergie bij 2 van de 4 aanwezige kindjes hebben we het natuurlijk beperkt.

Hadden jullie een fijn Paasfeest?

xoxo
Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *