Oy Deo Wash: nooit meer deo nodig!

Afgelopen dinsdag leerde ik Oy kennen op de PR speeddate. Het is een zeer recent product die nog maar 4 maanden op de markt is. Apotheker Inge Louf liet zich inspireren door de onaangename geur van de sportschoenen van haar zonen om een formule te ontwikkelen die komaf maakt met zweetgeuren. Vier jaar later en 271 pogingen verder vond ze een passend antwoord. Een formule die zweetgeuren weert zonder het natuurlijke zweetproces in het gedrang te brengen, ecologisch verantwoord én veilig is voor de gebruiker. Oy Deo Wash en Oy Deo Scrub zijn twee revolutionaire verzorgingsproducten die de oorzaak van nare zweetgeuren aanpakken. De unieke blend van actieve bestanddelen in Oy neutraliseert de activiteit van de micro-organismen die de geur veroorzaken. Daarnaast wordt de huidflora geoptimaliseerd zonder dat de natuurlijke zuurtegraad wordt aangetast. Het natuurlijk zweetproces wordt niet verhinderd en toch blijf je gegarandeerd fris. Wie Oy opneemt in een vast ochtendritueel kan op beide oren slapen. Minstens 24 uur lang heb je geen last van onaangename geurtjes en vieze zweetkringen op kledij.

Uitgetest

Natuurlijk moest ik dit eens uittesten. Het product staat centraal in mijn badkamer, zo zie ik het meteen als ik binnen kom. Ik doe de Oy Deo Wash op mijn droge huid (enkel op de behandelende zones zoals oksels of voeten). Masseer het daarna goed in zodat de zeep een film vormt op de huid en laat 1 minuut inwerken. Dit laatste is zeer belangrijk, anders zal de formule niet werken!
Spoel het na die minuut af met water. Door aanraking met water veranderd Oy in een voedende bodymilk. Herhaal dit dagelijks en na 8 dagen heb je resultaat. Ik gebruikte het product meteen bij uitkomst, vooral omdat ik het snel wou delen met jullie. Is het effectief zoals beweerd wordt? JA! Ik kan jullie dit product heel sterk aanraden. Geen deo meer nodig achteraf, geen kringen meer op je kledij.

Verkooppunten
Oy Deo Scrub 200 ml, €26,40

Oy Deo Wash 200 ml, €24,60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *