#OOTD kleurrijke set voor stoere kerels.

Nassim steelt niet vaak de show op mijn Instagram of blog. Simpelweg omdat het hem niet interesseert, hij niet zo graag op foto staat en gewoon geen talent ervoor heeft (in tegenstelling tot zijn zus). Hij wil spelen, wild zijn, voetballen en in bomen klimmen maar zeker niet poseren.
Gelukkig had hij er vandaag wel een klein beetje zin in.

Ik vind het moeilijk om mooie kleertjes voor mijn zoon e vinden. Naar welke winkel ik ook ga, voor Aya vind ik altijd wel iets. Voor passim vind ik het heel beperkt (en ik ben ook geen gemakkelijke op dat gebied!). Toen ik onlangs in Zeeman was zag ik deze leuke set hangen. De kleurtjes doen me meteen verlangen naar het mooie weer. Ik vond het ook leuk dat ik ineens een hele set kon kopen voor hem in 1 winkel. Meestal koop ik enkel losse stukken voor hem, gewoonweg omdat ik te weinig leuke sets vind. De eerste foto mocht Nassim zelf nemen. hij maakte een selfie en zette zijn set op foto.

Nassim zijn gewone kledingmaat is maat 110. Ik kocht de short in maat 110 en hij zit juist gepast tot nipt. De maat valt dus aan de kleine kant. Zowel t-shirt en zipper zijn beiden maat 110/116 en zitten goed volgens maat.
De zipper heeft een heel leuk detail aan de kap, namelijk ogen en scherpe tanden. De kap is gevoerd in hetzelfde kleur als de short en t-shirt.
De t-shirt heeft een all-over print en op de rug staat de tekst: ‘the super crew’. 

Vinden jullie deze outfit (en zijn snoetje :)) ook zo heerlijk?

xoxo

Charlene

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *